3 viikkoa takana barffausta ja ihan hyvin menee. Paino on hieman pudonnut, joten nyt lisätään aamun lihamäärää ja katsotaan saadaanko sillä paino nousuun. Hain tänään lisää lihoja ja ostin uutena ruokavalioon naudan mahaa ja lohta. Kyllä oli aika mehukkaat hajut tossa naudan mahassa, huh huh! Toivottavasti maistuu koiralle...
Ulosteet on edelleen ihan sopivan kokoisia, mutta välillä joukossa on vaaleampia ja jauhoisempia kohtia. Varmaankin luusta johtuvaa, mutta katsotaan muuttuuko tilanne, kun annetaan elimistölle vielä lisää aikaa sopeutua uuteen ruokaan. Ruoat on hyvin Chilille maistuneet, paitsi yks erimerkkinen jauhettu siipipötkö ei uponnut, vaikka nälässäkin koitti pitää. En tiiä sit oliko se jollainlailla pilaantunut vai mikä siinä oli. Kertaalleen on oksentanut muutamia pieniä luunpaloja. Me pidättäydytään vielä noissa jauhetuissa siivissä, jotta elimistö ehtii kunnolla tottua tähän uuteen hommaan. Valkosipulia koitin antaa rouheena liha-kasvissoseen joukkoon, mutta ei kauheesti siitä tykännyt, joten lopetin sen antamisen. Täytyy kokeilla maistuisko se joskus myöhemmin.
Näillä nyt jatketaan eteenpäin ja katsotaan mitä tuleman pitää!

Käytiin tänään Kaupissa lenkkeilemässä ja samalla Chili pääsi uimapyrähdykselle. Taidetaan huomennakin mennä, jos sää sallii. Keskiviikkona mennään taas jatkamaan agitreenejä. Juoksut vetää viimeisiä, joten voi jo hyvin mennä mukaan. Mukavaa päästä taas treenailemaan.
Kesälle olen suunnitellut muutamaan näyttelyyn osallistumista. Jos sitä kävis kuulemassa, minkälainen jättiläinen tosta on tullut. cheeky Forssassa pyörähdetään ekan kerran ja Tervakoskella loppu kesästä. Vois yrittää käydä mätsärissä ennen Forssan reissua, jos sais pienen näyttelytauon jälkeen vähän harjoitusta.