No nyt ne sitten vihdoin alkoi eli jouksut. Parisen kuukautta oli pidempi väli kuin edellisissä. Nyt ne tuli oikeastaan ihan hyvään saumaan niin saadaan sitten kesälomalla viipottaa vapaasti. Pennut tehdään sitten ehkä seuraavista juoksuista.

Agitreenit on pidetty nyt pari kertaa ulkokentällä ja hyvin on lähtenyt sujumaan. Hieman ehkä enemmän maan nuuskimista, mutta kun hommiin lähdetään niin keskittyminen säilyy ihan hyvin. Esteetkin on aika samanlaisia niin niitä ei ole tarvinnut vierastella yhtään. Keinu on alkanut sujua paremmin, mutta kyllä siinä on vielä arastelua, että tarkkana saa olla ettei hyppää sivuun kesken kaiken. Kepit yksittäin menee jo aika kivasti itse koiran oikealta puolen ohjaten, vasemmalta hieman vielä takkuilee. Muissa esteissä ei oikeastaan ongelmia. Kontakteissa täytyy olla aina tarkkana ja sitten ne ohjaustekniikat on kaikista vaikeimpia. Se että saa itsensä juuri oikeaan asentoon, että koira ymmärtää mihin pitäisi mennä. Se on välillä niin pienestä kiinni ja sitten kun vauhtiakin pitäisi jossain vaiheessa saada lisää, niin kyllä on omat jalat solmussa ja kädet viuhtoo minne sattuu. No nyt meillä on muutama viikko aikaa sulatella kaikkea oppimaamme juoksujen ajan ja sitten palaamme treeneihin uudella innolla.

Raakaruokintaa on nyt viikko takana ja ihan hyvin on lähtenyt sujumaan. Hieman Chili joitakin mössöjä vähän vierastaa, mutta kun antaa kädestä pari kertaa niin lähtee itse syömään. Kai se siitä lähtee sujumaan, kun tottuu makuihin. Menussa on tällä hetkellä aamuisin kasvissose (kurkku-kesäkurpitsa-jäävuorisalaatti-omena/mustikka) + kalkkuna tai sika-nauta jauhelihaseos + öljyä + merilevää ja valkosipulia välillä sekä iltaisin jauhettuja broilerin siipiä tai kauloja.
Ulostemäärät on jo selvästi vähentynyt ja kakka on kiinteämpää. Muuta eroa ei tässä ajassa ole tullut. Painon aattelin tarkistaa tossa parin viikon kohdalla, mutta ainakaan silmälle ei ole laihtunut eikä lihonnut. Tällä yksinkertaisella linjalla jatketaan nyt parisen viikkoa ja lisätään sitten jotain muuta joukkoon.

Tässä pari kesän alun kuvaa omalta pihalta